Päivitetty 1.4.2019 / BOUTIQUE FREDA

LÄHETYS & KULJETUS

Kiitos asioinnistasi Boutique Fredan verkkokaupassa!
Lue seuraavat ohjeet huolellisesti.

Tuotteet kootaan heti seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta ottaen huomioon, että olemme vastaanottaneet maksun hyväksytysti ja tuotteet ovat saatavilla. Logistiikka palvelee arkisin, maanantaista perjantaihin poikkeuksena suomalaiset juhlapyhät.


SUOMESSA
 paketit toimitetaan hiilineutraalisti tilaajaa lähimpään Postin asiakaspalvelupisteeseen.

Postin asiakaspalvelupiste valitaan automaattisesti tilauksen yhteydessä ilmoitetun toimitusosoitteen perusteella. Asiakas voi muuttaa noutopistettä OmaPosti -sovelluksessa.


ULKOMAILLE
 paketit toimittaa Posti ja sen yhteistyökumppanit (esim. DHL ja Bring). Asiakas voi seurata lähetystä seurantatunnuksen avulla.

TOIMITUSAIKA           

arkipäiviä

Toimituskulut

 Palautus

SUOMI  1 - 3 Toimituskulut 7,90 €
 Palautus ilmainen.
EU MAAT   2 - 5 Toimituskulut 14,90 €  Asiakas maksaa palautuksen.
EU:n ULKOPUOLELLA    5 - 8, jopa 10    Toimituskulut 24,90 €
 Asiakas maksaa palautuksen.

 

  

Vastuut

Boutique Freda vastaa lähetyksen toimituksesta asiakkaalle kunnes asiakas on vastaanottanut lähetyksen. Asiakas vastaa palautuksesta kunnes Boutique Freda on vastaanottanut palautuksen. Huomaathan, että kaikista tuotepalautuksista on erikseen sovittava etukäteen sähköpostitse info@boutiquefreda.com

Noutamattomat lähetykset


Mikäli lähetettyä ja toimitettua lähetystä ei vastaanoteta asiakkaan toimesta 7 päivässä, lähetys palautuu Boutique Fredalle. Boutique Freda pidättää oikeuden periä toimitus-, käsittely- ja muut postituskulut. Noutamattomat lähetykset eivät ole verrannollisia tuotepalautuksiin.

Mikäli Boutique Freda on estynyt noudattamasta toimitusehtoja, Boutique Freda ilmoittaa erikseen uuden arvioidun toimitusajan. Kaikki tuotteet ovat Boutique Fredan omaisuutta, kunnes tuotteet on asiakkaan toimesta vastaanotettu. Boutique Freda vastaa myös kadonneista lähetyksistä. Palautuslähetyksissä vastuu kadonneista lähetyksistä on asiakkaalla.

Boutique Freda ei voi taata, että kaikkia tuotteita on saatavilla tai että kaikki tuotetiedot ovat paikkaansapitäviä, virheitä voi esiintyä.

Ole hyvä ja huomioi, että kuvien väri voi vaihdella erilaisista ohjelmista, asetuksista ja pc/mac laitteista johtuen.

 

ONGELMATILANTEISSA

Mikäli tuote on vaurioitunut, on väärä, kadonnut ennen vastaanottamista tai ei vastaa tilaustasi, ole hyvä ja ota heti yhteyttä sähköpostitse info@boutiquefreda.com tai bombus@bombus.fi tai puhelimitse +358 16 256 778. 

Boutique Freda varaa oikeuden muuttaa mitä tahansa toimitukseen liittyviä ehtoja koska tahansa siitä erikseen ilmoittamatta.